Frivillig for Roskilde TeamGym på Roskilde Festival 2023

Antal tilmeldte: 0 Pris: 0 DKK Lokation:
Roskilde Festival
4000 Roskilde
Dato:
24-06-2023 16:00
02-07-2023 08:00
Sidste frist for tilmelding:
21-02-2023
Beskrivelse

Kære forældre og gymnaster 

Roskilde TeamGym har for 8 gang fået opgaven med at bemande de varme bade i 2 teltområder på Roskilde Festival.

Det betyder at vi har brug for 80 frivillige til at hjælpe os med opgaven. Meget gerne voksne, men også nogle unge over 15 år og meget gerne minimum 18 år. (vi må kun have et begrænset antal 15 - 18 årige). 

Opgaven består i at bemande og passe de varme bade, herunder modtage betaling for det varme bad, sælge tilbehør som shampoo, balsam, solcreme og meget andet. Der er også lettere rengøring i opgaven. Ligeledes har vi vaskeri ifm. det ene af badene hvor vi vasker og tørrer håndklæder som vi udlejer, i begge bade, mod betaling.

De varme bade er 20 fods containere med 16 brusere i hver, opdelt i mænd og kvinder, med omklædningsfaciliteter, strømstik osv. Næsten som man kender det i en svømmehal (dog mere primitivt). Ca. 80 brusere i det ene bad og ca. 50 i det andet.

Vi har som sagt haft opgaven 7 gange tidligere og det er en super opgave og udover et armbånd til festivalen, giver det også en masse socialt og en anden oplevelse af det at være på festival, og så har det altid haft et ry for, at være et hyggeligt sted at være festival frivillig – så vi håber virkelig at mange af jer har tid og lyst til at være med. De penge vi tjener på festivalen er vigtige for vores muligheder som klub.

Vi bemander 24 timer i døgnet fra lørdag d. 24 juni kl. 16 til søndag d. 2 juli kl. 08 og vagterne fordeler sig på 3 skift:

1 skift  fra:  8 – 16

2 skift fra:  16 – 22

3 skift fra:  22 – 08  

Badende er åben for gæster fra kl. 08 – 22. Badene er omkranset af hegn og med kun én indgang for gæster, hvor betaling sker. 

Vi håber du, din familie, gode veninde / ven eller andre har lyst til at være en af de frivillige for Roskilde TeamGym, vi har helt sikkert brug for jer.

Så ønsker du at tilmelde dig eller høre mere, så send en mail til 

 

I din tilmelding,  som skal se pr. mail, skal du skrive dit fulde navn, telefonnummer, samt de første 6 cifre i dit personnummer og meget gerne skrive om du f.eks kun kan arbejde 16 – 22 vagter eller der er dage du slet ikke kan arbejde eller andre relevante oplysninger til brug for en vagtplan.  Vigtigt at komme med ønsker inden vi laver en vagtplan, hvor vi altid forsøger at opfylde alle ønsker.

Vi ser meget frem til at høre fra jer og til endnu en super festival.

Med venlig hilsen

Mette Just  - som en del af det kommende festival udvalg

 

Bemærk man kan ikke tilmelde sig via denne side, men skal kontakte Mette - se ovenfor

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK