Nano piger og drenge 22/23

Antal tilmeldte: 50/50 Årgang: 2015-2017 Pris: 1.843,00 DKK
21/08/2022 - 17/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Søndag 15:00-16:30
Instruktør: Ida Kronborg Gøttsche Naja Lykke Naggie Kirstine Emilie Camel Bjørneboe Augusta Eiring Johansen Morten Bjørneboe Clara Emilie Bjørneboe Milas-Emil Bugge Klok Tobias Storgaard Sofie Emilie Jensen
Beskrivelse

Lær TeamGym – helt fra bunden.
Roskilde TeamGym Nanohold er for drenge og piger årgang 2015-2017

OBS: Tiden er ændret ift. tidligere opslag.

Nanoholdet er en introduktion til det at være TeamGym-gymnast, hvor vi arbejder med spring og rytmiske bevægelser gennem leg og redskabsbaner.
Vi skal også træne de gymnastiske grundelementer som håndstand, kropspositioner, balancer og selvfølgelig prøve kræfter af med alt fra kolbøtter til vejrmøller og efterhånden endda saltoer!
Vi laver tillidsøvelser, legekonkurrencer hvor man kan vinde eller tabe som team og andre øvelser, der forbereder gymnasterne til, at blive gode gymnaster.

Nanoholdet deltager i lokale opvisninger.

Nanoholdet har fast træningstid hver søndag, i Roskildes store springcenter.

Forældre vil være henvist til balkonen.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.


Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Micropiger 22/23

Antal tilmeldte: 36/50 Årgang: 2013-2015 Køn: Kvinder Pris: 5.253,00 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 16:30-18:30Fredag 16:00-18:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 12:30-14:30
Instruktør: Amalie Uno Ekdahl Lærke Rau Jack Mechlenborg Anna Hald Alberte Schousboe Augusta Eiring Johansen Malou Rosenbæk Albrechtsen Selma Rose Schmidt Victoria Graversen Clara Emilie Bjørneboe Stefan Rau Kristoffersen
Beskrivelse

OBS: Ændrede træningstider!
Mikro-pigerne er et konkurrencehold for piger som er vilde med gymnastik og har lyst til at springe og prøve kræfter med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie til konkurrencerne, med fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.

Holdet er en del af Roskilde TeamGyms strategi om at lære gymnaster den rette springteknik, de rigtige teknikker i rytme/momenter og frem for alt den rette indstilling der gør dem til gymnaster der udvikler sig og bygger ovenpå den helt rigtige teknik og bygger nogle af Danmarks dygtigste gymnaster op. Samtidig får man gymnastik-oplevelser man ikke kan få andre steder ved at være i et miljø der både er fantastisk støttende og motiverende.

Rytme:
Rytmeserien vil blive lavet af en af klubbens dygtige rytmetrænere og vil blive indlært omhyggeligt og på en måde så holdet bliver knivskarpt op mod sæsonens konkurrencer.
Rytme momenttræning vil blive en fast del af alle træninger.

Spring:
Med fantastiske faciliteter i et af Danmarks flotteste springcentre står vi klar med et hold meget rutinerede og erfarne trænere. Trænere der har skabt mange fremragende gymnaster henover årene står klar til at sikre at mikropigerne bliver oplært med de helt rigtige og stabile grundteknikker der gør at udviklingen i de næste mange år går hurtigere.

På mikropige holdet har vi fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

På både spring og rytmesiden vil mikropigerne møde mange udfordringer og få en masse oplevelser. Nogle af pigerne har allerede prøvet det i den foregående sæson og andre skal til at lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. Pigerne vil møde stor fremgang med deres spring og momenter. Det er Lysten til at træne der vægter tungest.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:
* Teamgym konkurrencer
* DGI’s forårsdage (alle)
* DGI’s sommerdage ved Fjorden (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

For at være en del af Roskile Teamgyms mikropige hold forventes at man kommer til alle træninger og man skal være motiveret og engageret.

Træner-Teamet vægter rytme momenterne ligeså højt som springniveau ved udtagelse af de forskellige hold derfor vil der i perioder være særligt fokus på momenterne og derfor vil der også være hjemmetræning af momenter.
Gymnaster på holdet der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men kan evt være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence (til næste konkurrence kan det være anderledes).

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter:
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Microdrenge 22/23

Antal tilmeldte: 10/50 Årgang: 2013-2015 Køn: Mænd Pris: 3.603,00 DKK
17/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 16:30-18:30Søndag 17:00-19:00
Instruktør: Jack Mechlenborg Bertil Nielsen Mads Maiboe Tobias Storgaard Vickie Gravesen
Beskrivelse

Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto, flikflak og skruer, så kig med her!
Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold, med fokus på at have det sjovt. Drengene i denne alder er fulde af energi og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske springcenter, midt i Roskilde!

Mange drenge i denne aldersgruppe har et stort potentiale, og vi vil gerne allerede nu opbygge en sund og stærk gruppe af talentfulde gymnaster, med fokus på at blive gjort klar, til konkurrencer i deres karriere. Efter at have skabt en masse dygtige mini, junior og seniordrenge starter vi helt fra bunden og bygger nogle nye årgange af stærke mikrodrenge der skal skabe klubben de næste mange år.

Spring
I vores lækre springcenter midt i Roskilde, står vi klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring og uanset, hvad dit startniveau er, så skal du nok udvikle dig en hel masse!
På springbanen skal vi arbejde med araber-flikflak til saltoer og kraftspring til saltoer. Hvis vi bliver rigtig dygtige sætter vi også skruer på saltoerne.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og opbygge den nødvendige grundteknik, der er afgørende for deres videre udvikling. Alt det teknik der leges ind i drengene i disse helt unge år kommer til at præge resten af deres gymnastik liv – så det er vigtigt det læres på den rigtige måde.
Fælles for redskaberne er, at vi arbejder drengene op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, da vi ved at det skaber en mere stabil udvikling, og så prioriterer vi teknisk udvikling højere end konkurrenceresultater, da vi har store planer for drengenes fremtidige gymnastikkarrierer.
På springsiden vil drengene møde mange udfordringer. Nogle af drengene har prøvet det før, og andre skal lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. De vil opleve stor fremgang med deres spring. På banen vil vi arbejde med alt fra vejrmøller til araber-flik-salto med skrue(r), og på trampetten er målet strakte skruespring efterhånden som teknikken indøves i løbet af sæsonen. Den enkeltes niveau er ikke altafgørende når de starter på holdet, da de er så unge. Lysten til at træne vægter tungest.

Opstart
Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

¨Konkurrencer¨ og opvisninger
Holdet er et begyndende konkurrencehold med mest fokus på udvikling, men også på prøvekonkurencer så drengene får en fornemmelse for sporten. Vi vil også deltage i diverse opvisninger, men dette bliver oplyst, når vi nærmer os nogle.

Generelt
Træningerne vil ikke kun give drengene en større kunnen indenfor spring og rytmisk gymnastik. TeamGym giver drengene en høj grad af forståelse for, hvordan hårdt arbejde og rigtig teknik betyder hurtigere og mere stabil udvikling, samt bedre resultater til konkurrence. De vil lære at være disciplinerede omkring træningen og lære, hvordan man er et hold, der samarbejder om opgaverne.
Udover det skal drengene selvfølgelig have det rigtig godt på holdet og glæde sig til at komme til træning, for gymnastik er det fedeste for seje drenge i den alder.
I Roskilde TeamGym har vi fokus på at give drengene de bedste forudsætninger for at udvikle sig hele vejen fra de første træninger til de er mikrodrenge, minidrenge, juniordrenge og engang nogle af landets dygtigste seniorgymnaster.
Det betyder at en stor del af træningen vil tage udgangspunkt i grundteknik og indøvelse af de mest teknisk korrekte bevægelsesmønstre. Derudover stræber vi også efter at give drengene de fysiske forudsætninger for at blive i gymnastikken i mange år. Det forsøger vi at opnå gennem forebyggende stabilitetstræning og tung styrketræning, så de kan klare de høje belastninger og kræfter som vi arbejder med i gymnastik.

TIl forældre
Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål.
Vi vil i starten af sæsonen indkalde til et forældremøde, hvor vi vil komme ind på lidt af det hele. 
Til konkurrencer eller opvisninger deltager man selvfølgelig, også hvis man er reserve. Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som camps, fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.
Forældrene forventes at hjælpe til ved mindst et større Roskilde TeamGym arrangement i løbet af sæsonen.
Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.
Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Minipiger 22/23

Antal tilmeldte: 35/50 Årgang: 2009-2012 Køn: Kvinder Pris: 5.583,00 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 17:00-19:30 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 16:30-18:30Fredag 17:00-19:30
Instruktør: Amalie Uno Ekdahl Anna Hald Madeleine Lødrup Annabel Laine Liva Müller Thilde Jersing Emma Westengen
Beskrivelse

Mini-pigerne er et konkurrencehold for de piger som virkelig elsker, at springe og prøve kræfter af med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie, hvor der vil være fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.
Udover at pigerne skal brænde for TeamGym, vil de også indgå i et socialt og godt kammeratskab.

Pigerne vil I starten af sæsonen blive præsenteret for grundteknikker på både bane og i trampet, hvor vi derefter vil bygge videre på springene. På den måde arbejder vi målrettet med, at højne gymnastens færdigheder, så pigerne når at lære så meget som muligt.
Der vil være fokus på spring som: Araberspring/rondat flik-flak baglæns salto/strakt salto, baglæns salto med skruer, forlæns salto med og uden skruer, kraft-salto, dobbelt salto, tsukahara og meget mere.

Vi har også fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

Vi forventer at der arbejdes med en høj træningsmoral når gymnasten er i hallen, og der er mødepligt til samtlige træninger.
Desuden vil der være hjemmetræning i form af styrketræning, smidighedstræning samt udvalgte momenter til den rytmiske serie, som skal udføres og beherskes med overbevisning.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:

* Teamgym konkurrencer
* DGI’s forårsdage (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men vil være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence.
Det er udelukkende instruktørerne der udtager det antal gymnaster, der vurderes at være klar til hver enkelt konkurrence.

Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Alle gymnaster som er udtaget på holdene deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen.
Vi glæder os til en super fed, sjov og spændende sæson 🙂

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Minidrenge 22/23

Antal tilmeldte: 20/50 Årgang: 2009-2012 Køn: Mænd Pris: 4.483,00 DKK
17/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 17:00-19:30Søndag 16:30-19:30
Instruktør: Sofie Christiansen Christian Larsen Kasper Kemner
Beskrivelse

Roskilde minidrenge er klar til en ny herlig sæson med træninger på Kildegårdens springcenter. Samlingen af en gruppe af unge, friske og glade drenge skaber de perfekte forudsætninger for gymnastisk udvikling og et stærkt fællesskab.
Er du fuld af energi og synes det kunne være fedt at lære at lave salto(er), flikflak og skruer, så er vi holdet for dig! Vi gentager succesen fra sidste sæson og starter igen i år et stærkt drengehold, som skal konkurrere mod andre hold, til forårets konkurrencer. Drengene i denne alder er fulde af motivation og potentiale, som vi er mere end klar til at forme til talent i vores fantastiske springcenter, midt i Roskilde!

Der vil i denne sæson blive implementeret rytme om søndagen, for at give nogle afvekslende træninger. Dette gør træningen lidt længere, hvilket giver rig mulighed for at nørde detaljer, både i forhold til spring og rytme. 

Rytme
Rytmeserien vil igen blive lavet af vores skarpe trænere. Vi vil omhyggeligt få indlært rytmeserien hos gymnasterne, således at de kan blive knivskarpe i rytmeserien, når vi nærmer os sæsonens konkurrencer. Vi kommer til at bruge mange timer på nye bevægelsesmønstre og seje momenter som drengene skal have indøvet, så de står knivskarpt.

Spring
Vi er klar til at udfordre drengenes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter! Uanset om du har prøvet spring før eller er ny i sporten, så lover vi masser af sjov, leg og udfordring.
På springbanen arbejder vi blandt andet med strakte saltoer med skruer, dobbeltroterende spring og indspringssalto.
På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer og så begynde vi hurtigt at arbejdet med dobbelte saltoer med skruer. Men selvfølgelig starter vi lige der hvor dit niveau er, så alle synes det er sjovt at være med.

Man er mere end velkommen til at komme forbi hallen til et par ”prøvetræninger”, for at se hvad sej drengegymnastik er for en fisk. Husk et par shorts og en drikkedunk!
Glem ikke at det ikke betyder noget, at man måske ikke har lavet det før – det er lysten og viljen der tæller – så skal vi nok gøre dig super dygtig!

Konkurrencer og opvisninger
Holdet er et konkurrencehold med fokus på både udvikling og på resultater til konkurrencerne. Uanset antallet af gymnaster tillader det, vil vi opstille hold efter at så mange som muligt kommer i konkurrence – svarende til deres niveau.
TeamGym er en konkurrencesport og vi vil forsøge at balancere drengenes tekniske udvikling med de bedst mulige konlkurrenceresultater. Afhængigt af antallet af drenge, håber vi at kunne stille to hold til konkurrencerne, så alle kan konkurrere med og mod andre drenge på samme niveau. Alle deltager desuden i sæsonens opvisninger, hvor vi viser hvad vi har lært.

Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.
Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra august (Uge 33) til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.
Bemærk – ændrede trænings tider kan og vil forekomme ved specialtræninger.

Vi glæder os til at møde jer alle samme, gamle som nye, og starte endnu en lækker sæson op igen!

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Juniorpiger 22/23

Antal tilmeldte: 18/50 Årgang: 2006-2008 Køn: Kvinder Pris: 6.133,00 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 17:30-20:00Onsdag 18:00-20:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 14:30-17:00
Instruktør: Annabel Laine Steffen Borgstrøm Lucas Lyberg Gravesen Lasse Pilegaard Noah Magnus Christian Bondeé Olivia Olsen
Beskrivelse

Holdet er for piger i junioralderen, som gerne vil give den gas med TeamGym, saltoer, flikflak og skruer i vores nye faciliteter, midt i Roskilde. Vi tager udgangspunkt i pigernes niveau og bygger alles færdigheder op fra en god grundbase, mens vi træner nye tricks i de mange trampoliner og springgrave der står klar i vores nye springcenter.

Holdet stiller flere hold i konkurrence, så alle får mulighed for at træne og konkurrere med og mod gymnaster på samme niveau som dem selv.

Rytme
På rytmesiden vil der være fokus på bevægelse og momenttræning. Vi vil gennem gymnastisk grundtræning opbygge fysik, kropsbevidsthed og bevægelighed, for at besidde evnen til at mestre nye momenter og udfordrende koreografier, herunder sæsonens konkurrenceserie.

Spring
Vi står klar til at udfordre pigernes mod og motorik i nogle af Danmarks absolut bedste faciliteter. Uanset hvad dit niveau er når sæsonen starter op, så lover vi masser af sjov, leg, udfordring og udvikling.

På springbanen vil der blive arbejdet med alt fra araber-flikflak og kraftspring til strakte saltoer med skruer, dobbeltroterende spring samt indspringssaltoer.

På trampet er målet at kunne udføre strakte saltoer med skruer samt dobbelt saltoer med skruer.
Fælles for redskaberne er, at vi arbejder pigerne op helt fra bunden og starter med at skabe en god solid grundteknik, som senere gør, at de kan udvikle sig hurtigere. Vi vægter teknik og styrke højt, for at skabe en stabil udvikling. Den tekniske udvikling, forudsætninger og sikkerhed vil blive prioriteret højt, da vi har store planer for pigernes udvikling.

Generelt
Træningerne vil ikke kun give pigerne et højere niveau indenfor spring og rytmisk gymnastik. TeamGym giver pigerne en høj grad af forståelse for, hvordan hårdt arbejde giver en hurtigere og mere stabil udvikling, samt bedre resultater til konkurrence. De vil lære at være disciplinerede omkring træningen og lære, hvordan man er et hold, der samarbejder om opgaverne. Udover det skal pigerne selvfølgelig have det rigtig godt på holdet og glæde sig til at komme til træning.

Gymnastisk har vi fokus på at give pigerne de bedste forudsætninger for at udvikle sig hele vejen til de bliver dygtige seniorgymnaster. Det betyder at en stor del af træningen vil tage udgangspunkt i grundteknik og indøvelse af de mest teknisk korrekte bevægelsesmønstre. Derudover stræber vi også efter at give pigerne de fysiske forudsætninger for at blive i gymnastikken i mange år. Det forsøger vi at opnå gennem forebyggende stabilitetstræning og tung styrketræning, så de kan klare de høje belastninger og kræfter som vi arbejder med i gymnastik.

Som forældre er i mere end velkommen til at tage fat i os eller skrive en besked, hvis I brænder inde med nogle spørgsmål. Vi vil i starten af sæsonen indkalde til et forældremøde, hvor informationer om holdet, sæsonen og konkurrencer vil blive uddybet.

Derudover håber vi at I vil være med til at bakke op om pigerne og vores plan for deres udvikling, som blandt andet betyder, at pigerne skal lære at arbejde disciplineret både i hallen og derhjemme med ”gymnastiklektier”.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Vi glæder os til at se så mange friske piger som overhovedet muligt!

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Juniordrenge 22/23

Antal tilmeldte: 14/50 Årgang: 2006-2008 Køn: Mænd Pris: 6.133,00 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 16:30-19:00Fredag 17:00-19:30 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 17:00-19:30
Instruktør: Christoffer Nayberg Rasmus Storgaard Nicolai Green Olsen Benjamin Weibel Hansen Vickie Gravesen Olivia Olsen
Beskrivelse

Individuel udvikling – personlige og holdbaserede målsætninger, bevægelsesglæde og progression er kodeordene for den kommende sæson. Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i sæsonens Teamgymkonkurrencer.

Vi fokuserer på struktureret og målrettet træning med den enkelte gymnast i centrum, dvs. en blanding af individuelle og holdbaserede målsætninger, selvfølgelig med holdpræstationen i fokus.

Vi lægger stor vægt på funktionel grundtræning, og der integreres fast styrketræning til springtræningerne.

Som gymnast på holdet vil du blive forankret i holdet både omkring de rent tekniske områder, men også i stor grad indenfor det sociale aspekt.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere.

På springsiden vil vi arbejde videre med at optimere drengenes nuværende niveau og ydermere lægge stor vægt på tekniktræningen af basiselementerne indenfor trampet og tumbling.

På rytmesiden vil vi i år arbejde med en helt ny koreografi og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien. Dette krydres selvfølgelig med en masse spændende tekniktræning til momenter og optimering af drengenes bevægelseskvaliteter.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.


VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Senior Damer og Herrer 22/23

Antal tilmeldte: 31/50 Årgang: 1950-2006 Pris: 5.473,00 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 19:30-22:00Onsdag 19:30-22:00Fredag 19:00-21:30 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 19:30-22:00Onsdag 19:30-22:00
Instruktør: Malthe Andersen Kasper Linderoth Benjamin Bramsen Søren Hangaard Pedersen Max Andersen
Beskrivelse

*Rytme mandag 19.30-22.00 er for MIX
*Rytme onsdag 19.30-22.00 er for Herrer

Holdet er som udgangspunkt et konkurrencehold, men der er plads til alle gymnaster, der har lyst til at deltage aktivt i træningerne, og som ønsker at dygtiggøre sig. Hvis du har lyst til at lave gymnastik, så har vi lyst til at undervise dig. Vi forsøger også at fordele fokus på alle gymnaster uanset niveau, men de sidste par uger op mod konkurrencerne, vil selvfølgelig altid blive planlagt med konkurrencen som det primære fokus.

Vi har en del gymnaster, som også deltager på diverse opvisningshold eller landshold, og det prøver vi at tage hensyn til i træningsplanlægningen, så ikke vi modarbejder hinanden. Modsat forventer vi så også, at konkurrenceholdet i Roskilde TeamGym bliver prioriteret højest, når vi nærmer os vores egne konkurrencer. Dem der deltager til konkurrence deltager som udgangspunkt til alle 3 ugentlige træninger. Fælles for alle gymnaster er dog, at man melder afbud, såfremt man ikke kommer til træning. Holdet administrerer selv en bødekasse til diverse ”forseelser”, og den plejer at bidrage til en hyggelig fest i slutning af sæsonen.

Der vil i løbet af sæsonen også være et par Roskilde TeamGym arrangementer, hvor det forventes af Senior gymnasterne giver en hjælpende hånd.

Der vil i denne sæson ikke være en ugentlig træning reserveret kun til rytme træning. Indlæring af rytme, opstillinger og finpudsning af rytmen vil derimod blive fordelt på et antal længere træninger i weekender i efteråret, og så vil rytme indgå i de øvrige træninger hen over året. Så der vil være mulighed for at springe til alle træninger hen over sæsonen 😊

På springside vil starten af sæsonen have meget fokus på teknik, opbygning til nye spring samt de forudsætninger der er nødvendige for dine målsætninger. Senere på sæsonen skifter fokus så mere til indlæring af nye spring, samt forbedringer til dine eksisterende spring. Hvorefter vi skifter til fokus på stil, færdige spring og landinger, så vi er klar til konkurrencerne. Målet er at vi løfter sværheden på begge vores holdomgange, samt sikrer os, at lidt flere kan byde ind på specielt baglæns på banen og Pegasus.

På rytmesiden vil der blive indøvet en ny serie til den kommende sæson, og der vil fortsat blive arbejdet med indlæring og udførsel af sværheder til rytmen. Sidste sæson afsluttede vi med en meget tilfredsstillende rytme til sidste konkurrence, så det skal vi gerne have overført og forbedret til en nye serie. Så være klar på at lære en fed ny serie, så vi kan løfte niveauet igen.

Igen i år kommer vi til at fokusere meget på styrketræningen, som vil være en integreret del af samtlige træninger. Der arbejdes både med cardio, almindelig styrketræning samt tung styrketræning.

Den endelige prioritering af hold (Herrer, Damer eller Mix) vil først blive besluttet i løbet af september måned, når vi har et overblik over antal gymnast, fordelingen af damer og herrer, samt niveauet på gymnasterne. Vi stiller som minimum med et Senior Herrer hold til konkurrence, men håber også at kunne stille et Mix hold.

Konkurrence hold/holdene sættes ud fra en ligelig prioritering af rytme og spring. Der lægges vægt på udførelse, sikkerhed og sværhed, og vi gør altid det er der bedst for holdet, og ikke den enkeltes personlige ego eller ambitioner. Vi går også til konkurrence for at vise en flot, sikker og forhåbentlig godt betalt konkurrence. Vi kan godt presse sværheden hist og her, men vi går ikke til konkurrence med hovedet under armen, og det vil altid være trænerne, der tager den endelig beslutning op mod konkurrencerne og på dagen.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet.

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Såfremt du kun ønsker at deltage i 1-2 ugentlige træninger, så vil der være mulighed for at lave en individuel aftale. I så fald bedes du tage kontakt til enten klubbens kasserer eller Max Andersen.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

Der vil være mulighed for, efter aftale, at dele kontingentet op i mindre bidder.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

 

Øvrige udgifter

Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.