Senior Herrer 21/22

Antal tilmeldte: 18/50 Årgang: 1950-2004 Køn: Drenge Pris: 5.390,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 19:30-22:00 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 19:30-22:00Fredag 19:00-21:30 Instruktør: Max Andersen Kasper Linderoth Søren Hangaard Pedersen Benjamin Bramsen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i sæsonens Teamgymkonkurrencer.

Den endelige prioritering af hold (Herrer/Damer & MIX) vil vi først beslutte lidt inde i sæsonen. Antallet af gymnaster på herrer og damer vil være med til at afgøre, hvilke prioriteringer der giver mest mening og værdi for klubben, trænerne og gymnasterne. 

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere. Vi deltager også i et par opvisninger i løbet af sæsonen. Der vil desuden også være en del sociale aktiviteter sammen med vores fantastiske senior damer cool

Der vil i løbet af sæsonen også være et par Roskilde TeamGym arrangementer, hvor det forventes at vi giver en hjælpende hånd.

Igen i år kommer vi til at fokusere meget på styrketræningen, som vil være en integreret del af samtlige træninger. Der arbejdes både med cardio, almindelig styrketræning samt tung styrketræning.

På springsiden kommer vi til at arbejde hen mod det “nye” Code of Points, hvor sværhederne er lidt anderledes end det gamle danske reglement. Derfor kommer vi til at fokusere mere på whip og transitioner end tidligere, ligesom den forlæns omgang også skal have et løft på sværheden. Vi kommer også til at arbejde fokuseret på flere trippel rotationer, så vi kan være med i det sjove selskab.

På rytmesiden arbejdes der videre med serien fra sidste sæson. Håndstand og stem vil være et stort fokusområde igen i år. Momenterne vil være i tråd med landsholdene, og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

Der vil være mulighed for, efter aftale, at dele kontingentet op i mindre bidder.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

Pris: 5.390,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Max Andersen

max@roskildeteamgym.dk

Cheftræner, spring

Kasper Linderoth

Træner, spring

Søren Hangaard Pedersen

springhp@me.com

Cheftræner, rytme

Benjamin Bramsen

Træner, spring