Micropiger 21/22

Antal tilmeldte: 21/50 Årgang: 2012-2014 Køn: Piger Pris: 5.030,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 16:30-18:30Onsdag 16:00-18:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Fredag 17:00-19:00 Instruktør: Clara Emilie Bjørneboe Olivia Olsen Amalie Uno Ekdahl Jack Mechlenborg Freja Maria Henriksen
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Mikro-pigerne er et konkurrencehold for piger (2012-2014), som er vilde med gymnastik og har lyst til at springe og prøve kræfter med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie til konkurrencerne, med fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.

Holdet er en del af Roskilde TeamGyms strategi om at lære gymnaster den rette springteknik, de rigtige teknikker i rytme/momenter og frem for alt den rette indstilling der gør dem til gymnaster der udvikler sig og bygger ovenpå den helt rigtige teknik og bygger nogle af Danmarks dygtigste gymnaster op. Samtidig får man gymnastik-oplevelser man ikke kan få andre steder ved at være i et miljø der både er fantastisk støttende og motiverende.

Rytme:
Rytmeserien vil blive lavet af en af klubbens dygtige rytmetrænere og vil blive indlært omhyggeligt og på en måde så holdet bliver knivskarpt op mod sæsonens konkurrencer.
Rytme momenttræning vil blive en fast del af alle træninger.

Spring:
Med fantastiske faciliteter i et af Danmarks flotteste springcentre står vi klar med et hold meget rutinerede og erfarne trænere. Trænere der har skabt mange fremragende gymnaster henover årene står klar til at sikre at mikropigerne bliver oplært med de helt rigtige og stabile grundteknikker der gør at udviklingen i de næste mange år går hurtigere.

På mikropige holdet har vi fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

På både spring og rytmesiden vil mikropigerne møde mange udfordringer og få en masse oplevelser. Nogle af pigerne har allerede prøvet det i den foregående sæson og andre skal til at lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. Pigerne vil møde stor fremgang med deres spring og momenter. Det er Lysten til at træne der vægter tungest.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:
* Regions-mesterskaberne (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* Forbunds-mesterskaberne 1+2. runde (for udvalgte gymnaster på konkurrenceholdene)
* DGI’s forårsdage (alle)
* DGI’s sommerdage ved Fjorden (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

Gymnaster der udtages til mikropige TeamGym holdene er ikke nødvendigvis udtaget til at deltage i holdkonkurrencerne – idet de endelige gymnaster på konkurrenceholdene udtages og udpeges af Træner-Teamet ultimo 2021.
For at være en del af Roskile Teamgyms mikropige hold forventes at man kommer til alle træninger og man skal være motiveret og engageret.

Træner-Teamet vægter rytme momenterne ligeså højt som springniveau ved udtagelse af de forskellige hold derfor vil der i perioder være særligt fokus på momenterne og derfor vil der også være hjemmetræning af momenter.
Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men kan evt være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence (til næste konkurrence kan det være anderledes).

Forældrene forventes at hjælpe til ved mindst et større Roskilde TeamGym arrangement i løbet af sæsonen.

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 32 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter:
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Pris: 5.030,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Clara Emilie Bjørneboe

clarabjorneboe@gmail.com

Cheftræner, Micropige, rytme
Cheftræner, Nano

Olivia Olsen

Træner, rytme

Amalie Uno Ekdahl

amalieuno@hotmail.com

Cheftræner, spring, mikropiger
Træner, spring, minipiger

Jack Mechlenborg

Træner, spring, mikropiger
Træner, spring, minipiger

Freja Maria Henriksen

frejahvg@gmail.com

Træner, spring, mikropiger
Cheftræner, rytme, minidrenge