Minipiger 22/23

Antal tilmeldte: 35/50 Årgang: 2009-2012 Køn: Piger Pris: 5.583,00 DKK
15/08/2022 - 18/06/2023 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Mandag 17:00-19:30 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 16:30-18:30Fredag 17:00-19:30 Instruktør: Amalie Uno Ekdahl Anna Hald Madeleine Lødrup Annabel Laine Liva Müller Thilde Jersing Emma Westengen
Beskrivelse

Mini-pigerne er et konkurrencehold for de piger som virkelig elsker, at springe og prøve kræfter af med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie, hvor der vil være fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.
Udover at pigerne skal brænde for TeamGym, vil de også indgå i et socialt og godt kammeratskab.

Pigerne vil I starten af sæsonen blive præsenteret for grundteknikker på både bane og i trampet, hvor vi derefter vil bygge videre på springene. På den måde arbejder vi målrettet med, at højne gymnastens færdigheder, så pigerne når at lære så meget som muligt.
Der vil være fokus på spring som: Araberspring/rondat flik-flak baglæns salto/strakt salto, baglæns salto med skruer, forlæns salto med og uden skruer, kraft-salto, dobbelt salto, tsukahara og meget mere.

Vi har også fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

Vi forventer at der arbejdes med en høj træningsmoral når gymnasten er i hallen, og der er mødepligt til samtlige træninger.
Desuden vil der være hjemmetræning i form af styrketræning, smidighedstræning samt udvalgte momenter til den rytmiske serie, som skal udføres og beherskes med overbevisning.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:

* Teamgym konkurrencer
* DGI’s forårsdage (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

Gymnaster der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men vil være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence.
Det er udelukkende instruktørerne der udtager det antal gymnaster, der vurderes at være klar til hver enkelt konkurrence.

Ud over alle træningerne, vil der være sociale arrangementer som fællestræninger med de andre gymnaster fra Roskilde TeamGym, ture mm.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Alle gymnaster som er udtaget på holdene deltager i diverse opvisninger i løbet af sæsonen.
Vi glæder os til en super fed, sjov og spændende sæson 🙂

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Pris: 5.583,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Amalie Uno Ekdahl

amalieuno@hotmail.com

Cheftræner, spring, micropiger
Træner, spring, minipiger

Anna Hald

Træner, spring, minipiger
Træner, spring, micropiger

Madeleine Lødrup

mlodrup@gmail.com

Træner, spring, minipiger

Annabel Laine

annabellaine@outlook.com

Rytmeansvarlig, minipiger
Cheftræner, rytme, juniorpiger

Liva Müller

Cheftræner micropige, rytme og Nano

Thilde Jersing

Cheftræner micropige, rytme og Nano

Emma Westengen

emmawestengen@gmail.com

24817441

Cheftræner, minipiger
Medlem af RTGs sports- og strategi udvalg