Micropiger 23/24

Antal tilmeldte: 48/50 Årgang: 2013-2016 Køn: Piger Pris: 5.693,00 DKK
14/08/2023 - 16/06/2024 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 16:30-18:30Fredag 16:00-18:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 12:30-14:30 Instruktør: Anna Hald Stefan Rau Kristoffersen Felia Bjørneboe Malou Albrechtsen Thilde Jersing Jack Mechlenborg Alberte Schousboe Liva Müller Freja Vargas Lærke Rau Amalie Uno Ekdahl Kaysa Alfrida Amtoft Lætgaard Charleen Isabell Brygmann Julie Hoppe
Beskrivelse

Mikro-pigerne er et konkurrencehold for piger som er vilde med gymnastik og har lyst til at springe og prøve kræfter med nogle nye og udfordrende spring. Udover spring, skal pigerne også lære en rytmisk serie til konkurrencerne, med fokus på flotte og svære momenter, samt smidighed og styrke.

Holdet er en del af Roskilde TeamGyms strategi om at lære gymnaster den rette springteknik, de rigtige teknikker i rytme/momenter og frem for alt den rette indstilling der gør dem til gymnaster der udvikler sig og bygger ovenpå den helt rigtige teknik og bygger nogle af Danmarks dygtigste gymnaster op. Samtidig får man gymnastik-oplevelser man ikke kan få andre steder ved at være i et miljø der både er fantastisk støttende og motiverende.

Rytme:
Rytmeserien vil blive lavet af en af klubbens dygtige rytmetrænere og vil blive indlært omhyggeligt og på en måde så holdet bliver knivskarpt op mod sæsonens konkurrencer.
Rytme momenttræning vil blive en fast del af alle træninger.

Spring:
Med fantastiske faciliteter i et af Danmarks flotteste springcentre står vi klar med et hold meget rutinerede og erfarne trænere. Trænere der har skabt mange fremragende gymnaster henover årene står klar til at sikre at mikropigerne bliver oplært med de helt rigtige og stabile grundteknikker der gør at udviklingen i de næste mange år går hurtigere.

På mikropige holdet har vi fokus på styrketræning, smidighed og momenttræning – udstråling og selvtillid – samt troen på egen – og holdets succes.

På både spring og rytmesiden vil mikropigerne møde mange udfordringer og få en masse oplevelser. Nogle af pigerne har allerede prøvet det i den foregående sæson og andre skal til at lære, hvad det vil sige at træne hårdt og målrettet. Pigerne vil møde stor fremgang med deres spring og momenter. Det er Lysten til at træne der vægter tungest.

Holdets gymnaster skal ud fra niveau deltage i følgende events:
* Teamgym konkurrencer
* DGI’s forårsdage (alle)
* DGI’s sommerdage ved Fjorden (alle)
* RTG GALLA opvisning (alle (sæson afsluttende)).

For at være en del af Roskile Teamgyms mikropige hold forventes at man kommer til alle træninger og man skal være motiveret og engageret.

Træner-Teamet vægter rytme momenterne ligeså højt som springniveau ved udtagelse af de forskellige hold derfor vil der i perioder være særligt fokus på momenterne og derfor vil der også være hjemmetræning af momenter.
Gymnaster på holdet der er udtaget på et TeamGym hold, er IKKE nødvendigvis udtaget til at deltage i den enkelte konkurrence, men kan evt være tilknyttet som reserve til det enkelte hold under en konkurrence (til næste konkurrence kan det være anderledes).

Der vil være ekstra udgifter til en opvisnings/konkurrence-dragt, konkurrence licens til GymDanmark samt transport til konkurrencer, opvisninger mv.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2024 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.


Øvrige udgifter:
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (1.200-1.600 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.

VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Pris: 5.693,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Anna Hald

Træner, spring, minipiger
Træner, spring, micropiger

Stefan Rau Kristoffersen

Træner, spring, Micropiger

Felia Bjørneboe

Assistent træner, rytme, micropiger

Malou Albrechtsen

Hjælpetræner, spring, micropiger

Thilde Jersing

thildekoppen@gmail.com

Cheftræner Micropige, rytme
Cheftræner Nano

Jack Mechlenborg

gymna@live.dk

Cheftræner, spring, micropiger
Cheftræner, spring, microdrenge

Alberte Schousboe

Liva Müller

livabm@live.dk

Cheftræner Micropige, rytme
Cheftræner Nano

Freja Vargas

Assistent træner, spring, micropiger

Lærke Rau

Holdleder, micropiger

Amalie Uno Ekdahl

amalieuno@hotmail.com

Cheftræner, spring, micropiger
Træner, spring, minipiger

Kaysa Alfrida Amtoft Lætgaard

Hjælpetræner, spring, minipiger
Hjælpetræner, spring, micropiger

Charleen Isabell Brygmann

Assistent træner, nano
Assistent træner, microdrenge
Assistent træner, micropiger

Julie Hoppe

Assistent træner, micropiger