Juniordrenge 23/24

Antal tilmeldte: 12/50 Årgang: 2007-2010 Køn: Drenge Pris: 6.573,00 DKK
16/08/2023 - 16/06/2024 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Onsdag 18:00-20:30Fredag 17:30-20:00 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 17:00-19:30 Instruktør: Nicolai Green Olsen Olivia Olsen Vickie Gravesen Noah Magnus Lasse Pilegaard
Beskrivelse

Individuel udvikling – personlige og holdbaserede målsætninger, bevægelsesglæde og progression er kodeordene for den kommende sæson. Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i sæsonens Teamgymkonkurrencer.

Vi fokuserer på struktureret og målrettet træning med den enkelte gymnast i centrum, dvs. en blanding af individuelle og holdbaserede målsætninger, selvfølgelig med holdpræstationen i fokus.

Vi lægger stor vægt på funktionel grundtræning, og der integreres fast styrketræning til springtræningerne.

Som gymnast på holdet vil du blive forankret i holdet både omkring de rent tekniske områder, men også i stor grad indenfor det sociale aspekt.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere.

På springsiden vil vi arbejde videre med at optimere drengenes nuværende niveau og ydermere lægge stor vægt på tekniktræningen af basiselementerne indenfor trampet og tumbling.

På rytmesiden vil vi i år arbejde med en helt ny koreografi og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien. Dette krydres selvfølgelig med en masse spændende tekniktræning til momenter og optimering af drengenes bevægelseskvaliteter.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2024 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal når tilmeldingen er åben, så har du sikret dig en plads på holdet 

Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 15 september.

Tilmelding og betaling skal ske inden den 15. september, kontingentet stiger med 10%, hvis ikke man er indmeldt inden da.

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Øvrige udgifter:
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (1.200-1.600 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.


VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Pris: 6.573,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Nicolai Green Olsen

Træner, spring, juniordrenge

Olivia Olsen

Assistent træner, rytme, Juniordrenge

Vickie Gravesen

vickiekgravesen@gmail.com

Cheftræner Juniordrenge, rytme
Cheftræner Juniorpiger, rytme
Cheftræner Microdrenge, rytme
Holdleder Microdrenge

Noah Magnus

Springtræner, juniordrenge

Lasse Pilegaard

lasse2003-8@live.dk

Cheftræner, spring, juniordrenge