Juniordrenge 21/22

Antal tilmeldte: 19/50 Årgang: 2005-2008 Køn: Drenge Pris: 5.910,00 DKK
16/08/2021 - 19/06/2022 Idrættens Hus Roskilde (Springhal) Mandag 17:00-19:30Fredag 16:00-18:30 Idrættens Hus Roskilde (Rytmesal) Søndag 18:00-20:30 Instruktør: Thomas Pedersen Lasse Pilegaard Vickie Gravesen Jeppe Bardrum Malthe Andersen Maj Melgaard
Beskrivelse

TILMELDING ER ÅBEN FOR SÆSON 2021/2022 :-)
Individuel udvikling – personlige og holdbaserede målsætninger, bevægelsesglæde og progression er kodeordene for den kommende sæson. Holdet fungerer som et konkurrencehold med deltagelse i sæsonens Teamgymkonkurrencer.

Vi fokuserer på struktureret og målrettet træning med den enkelte gymnast i centrum, dvs. en blanding af individuelle og holdbaserede målsætninger, selvfølgelig med holdpræstationen i fokus.
Træningsplanlægningen vil være 100 % synlig, så du som gymnast altid har et klart billede af hvad der sker til træningerne og så du kan komme forberedt til de respektive træninger.

Vi lægger stor vægt på funktionel grundtræning, og der integreres fast styrketræning til springtræningerne.

Som gymnast på holdet vil du blive forankret i holdet både omkring de rent tekniske områder, men også i stor grad indenfor det sociale aspekt.

På trods af at holdet fungerer som et konkurrencehold, er der også plads til dig som ønsker at holde gymnastikken ved lige uden nødvendigvis at skulle konkurrere.

På springsiden vil vi arbejde videre med at optimere drengenes nuværende niveau og ydermere lægge stor vægt på tekniktræningen af basiselementerne indenfor trampet og tumbling.

På rytmesiden vil vi i år arbejde med en helt ny koreografi og vi vil naturligvis arbejde med en endnu større optimering af de bevægelsesmæssige kvaliteter i koreografien. Dette krydres selvfølgelig med en masse spændende tekniktræning til momenter og optimering af drengenes bevægelseskvaliteter.

Spring- og rytmetræningerne vægtes ligeligt i relation til den endelige holdsætning.

Kontingentet er inklusiv en lang sæson der går fra uge 33 i august til og med juni sommeren 2022 – SAMT incl. konkurrence og opvisningens gebyrer.

Tilmeld dig og betal nu, så har du sikret dig en plads på holdet 😊
Hvis du alligevel ikke ønsker at deltage på holdet, kan du få dine penge retur inden 1 oktober.
Tilmelding og betaling skal ske inden den 1. oktober

I kontingentet indgår deltagerbetaling for deltagelse i de regionale og nationale konkurrence samt de lokale opvisninger.

Kontingentet stiger med 10% pr. 1. oktober, hvis ikke man er indmeldt inden da.


Øvrige udgifter
Der må desuden forventes ekstra udgifter i forbindelse med køb af konkurrence dragt (800-1000 kroner), tilkøb af konkurrence licens (225 kroner) samt udgifter til transport, kost og logi i forbindelse med en eller flere konkurrencer/arrangementer.


VIGTIGT..
Tilmelding: Oprettelse af profil på vores nye hjemmeside.
Forældren/betaleren skal først oprette sin egen profil.
Derefter tilknytte sine børn på den profil og så tilmelde hold.

Pris: 5.910,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Thomas Pedersen

Træner, spring

Lasse Pilegaard

Træner, spring

Vickie Gravesen

vickiekgravesen@gmail.com

Træner, rytme, juniordrenge
Træner, rytme, seniordamer

Jeppe Bardrum

jeppeb@sifidraet.dk

Cheftræner, spring, juniordrenge

Malthe Andersen

springtræner

Maj Melgaard

Hjælpetræner, rytme